Usluge

Search Engine Optimization. Budite uspešno vidljivi na pretraživačima Internet sadržaja

Search Engine Optimization (SEO) je proces poboljšanja vidljivosti web sajta ili web strane u pretraživačima putem "prirodnih" tj. neplaćenih rezultate pretrage. Drugi oblik promocije sajta je Search Engine Marketing (SEM) ili plaćeni oglasi. Uopšteno govoreći, web sajt se češće pojavljuje u rezultatima pretrage ili na boljoj poziciji i dobija više posetilaca od korisnika pretraživača.

Kao Internet marketing strategija SEO prati kako pretraživači rade, šta ljudi traže, stvarne izraze za pretragu otkucane u pretraživačima itd. Optimizacija web sajta može da uključuje uređivanje sadržaja, kodiranje i drugo da bi se povećala relevantnost za određene ključne reči i da ukloni prepreke za dobro indeksiranje web sajta kod pretraživača.

Skraćenica "SEO" je termin usvojen od strane konsultanata koji sprovode projekte optimizacije u ime klijenata. SEO može da bude samostalni angažman ili deo šire marketinške kampanje. Efikasno SEO rešenje može zahtevati izmene koda na web sajtu i sadržaj web sajta. SEO taktike mogu biti uključene već tokom izrade web sajta i web dizajna. Termin "prijateljski za pretraživače" (search engine friendly) može da se koristi za opisivanje web dizajna sajta, menija, slika, videa kao i drugih elemenata koji su optimizovani za pretraživače.

Posebno treba voditi računa da se ne primenjuje "prljava" tehnika koja koristi metode kao što su gomilanje linkova, ključnih reči i drugo koje degradira relevantnost rezultata pretrage. Pretraživači uspešno nalaze web sajtove koji koriste ove tehnike i uklanjaju ih iz svojih indeksa!

Na osnovu dosadašnjeg iskustva, određena je cena za osnovni oblik optimizacije za pretraživače.

Cenovnik

Responsive Web Design

Servisne usluge

Podrška
Google Sites
Registracija domena
Hosting

Kontakt

Luka Salapura
Bulevar Cara Lazara 25
21000 Novi Sad, Srbija
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
063 888 0 860