Usluge

Content Management System. Upravljajte sadržajem vašeg web sajta na najbolji mogući način

Upravljanje sadržajem (Content Management System - CMS) jeste sistem koji je dizajniran da pojednostavi objavljivanje web sadržaja (web content) na web lokacijama (web sites) i mobilnim uređajima (mobile devices) uz obezbeđenje mogućnosti autorima sadržaja da isti postave bez potrebe tehničkog i programerskog znanja.

Za izradu CMS web sajtova koristimo najbolju aplikaciju koja je danas dostupna, a to je Joomla. Joomla je višestruko nagrađen sistem za upravljanje sadržajem koji omogućava kako izradu web sajtova tako i moćnih online aplikacija. Osim toga, Joomla je razvojna aplikacija otvorenog koda (open source), besplatna i na raspolaganju je pod GPL licencom.

Joomla se koristi u celom svetu za izradu web sajtova svih oblika i veličina: korporativni web sajtovi ili portali, intranet i ekstranet preduzeća, online časopisi, novine i publikacije, e-commerce i online rezervacije, vlade država, mala preduzeća, neprofitne organizacije, škole i crkve, lični web sajtovi...

Zbog složenosti posla nije moguće jednoznačno odrediti cenu CMS web sajta, već se ona određuje na osnovu ukupnog projektnog zadatka.

Na osnovu iskustva, a radi uvida u vrednosti, predstavili smo uobičajenu cenu. Konačna cena posla je prema projektu.

Cenovnik

Responsive Web Design

Servisne usluge

Podrška
Google Sites
Registracija domena
Hosting

Kontakt

Luka Salapura
Bulevar Cara Lazara 25
21000 Novi Sad, Srbija
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
063 888 0 860