Usluge

Naplatite pregled sadržaja vašeg web sajta

Ukoliko želite da naplaćujete pregled sadržaja svog web sajta ovo je vaš pravi izbor. Možete da naplaćujete pregled vodećih grupa sadržaja, pojedinačnih grupa sadržaja, pojedinačnih web strana pa čak da odredite plaćeni pristup sadržaju za svakog pojedinačnog korisnika prema njegovoj želji!

Osnovni koncept za naplatu pregleda sadržaja web sajta zasniva se na ograničenju vremena (u danima), broja pristupa konkretnom sadržaju ili kombinovano (vreme i broj pristupa). Načini plaćanja su uobičajeni: preko računa u banci, kreditnim karticama putem međunarodnih servisa PayPal i 2CO ili gotovinski.

Popusti su nagrada za vaše redovne pretplatnike. Omogućen je sistem popusta putem kupona (akcija) kojih možete da imate više, sa različitim nivoom popusta i sa primenom u različitom vremenskom roku. A šta kada istekne period zakupa za pristup konkretnim sadržajima ili sadržaju? Da li korisnik mora da plati isti cenu za obnovu pretplate? Može i nemora. Na vama je da odlučite da li ćete svaki sledeći put za pretplatu na isti plan da mu odobrite popust.

Nekoliko mogućih primera iz prakse:

  • Želite da nekom polazniku kursa koji vodite dodate posebne lekcije. Koristićete pretplatnički plan za pristup pojedinačnim web sadržajima namenjenim samo tom polazniku.
  • Dodali ste nov sadržaj koji ne pripada nijednom od pretplatničkih planova, a neki korisnici žele da mu pristupe... Omogućite tim korisnicima da se pretplate samo za taj sadržaj.
  • Vodite kurs ili seminar koji ima više nivoa (početni, srednji, visoki) i želite da polaznici imaju pristup samo odgovarajućoj grupi sadržaja... Prijavite ih na pretplatnički plan za odgovarajuću grupu.
  • Imate web izdanje časopisa ili magazina sa javnim pristupom celim ili odabranim sadržajima i želite da ponudite, ali ne besplatno, kompletno štampano izdanje u pdf formatu... Oformićete pretplatničku grupu za preuzimanje (download) svih brojeva u pdf formatu ili samo poslednjeg, a poseban pretplatnički plan za prethodne brojeve.
  • Možda se pitate šta sa bogatom arhivom... Postavite je kao deo sadržaja vašeg web sajta i omogućite zainteresovanima da je pregledaju i pretražuju putem odgovarajućeg pretplatničkog plana.

Zbog složenosti posla nije moguće jednoznačno odrediti cenu bilo koje vrste rešenja za naplatu pregleda sadržaja web sajta, već se ona određuje na osnovu ukupnog projektnog zadatka.

Responsive Web Design

Servisne usluge

Podrška
Google Sites
Registracija domena
Hosting

Kontakt

Luka Salapura
Bulevar Cara Lazara 25
21000 Novi Sad, Srbija
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
063 888 0 860